bloglectii-de-muzica-despre-noilectii-de-muzica-lectii-de-pianlectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

NOU: Cumpara un pian sau o pianina acustica de la Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania!

 

SCOALA DE MUZICA BOEM CLUB

 

Calitate, Seriozitate, Profesionalism

Cine suntem?

Cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, cu 3 sedii in Bucuresti, in zonele: Piata Alba Iulia, Dorobanti, Razoare.

Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti avand o vechime de 6 ani in sustinerea lectiilor de muzica, o echipa de 40 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare si o echipa administrativa de 10 persoane.

Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Cursurile de muzica au loc in cele 3 sedii din Bucuresti in limba romana sau in limba engleza, de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00, in baza unei programari prealabile. Inscrierile se pot face oricand la receptiile sediilor, in limita locurilor disponibile. Peste 600 de cursanti urmeaza saptamanal cursurile Scolii de Muzica Boem Club, fiind multumiti de calitatea acestora si de rezultatele avute.

Scoala de Muzica Boem Club a obtinut in prima jumatate a anului 2015 deja peste 120 de premii la concursurile de specialitate, premiantii fiind rasplatiti in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Muzica, in functie de rezultate, cu premii constand in cadouri, tabere si excursii.

 Lectii de Pian Scoala de Muzica Boem Club, Bucuresti

Inscrie-te la lectii de pian !

Cumpara pian sau pianina !

Cui ne adresam?

Lectiile de pian sunt deschise tuturor amatorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivel. Fiecare are posibilitatea sa isi dezvolte nivelul cunoasterii muzicale si sa aprofundeze notiunile pe care nu le stie decat la nivel general.

Lectiile de muzica se desfasoara in limba romana sau in limba engleza.

Programul Boem Club:

Luni-Duminică  între orele 9.00 – 21.00, pe toata durata anului, inclusiv  vara. Perioadele în care nu se susțin cursuri sunt afișate din timp pe site-ul Boem Club, la avizier.

Date de contact Boem Club

Boem Club Alba-Iulia

Locatie: Bucuresti, Str. Chiparosului nr. 36, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal)

Numar de telefon: 0735 641 594; E-mail: albaiulia@boemclub.ro

Boem Club Razoare

Locatie: Bucuresti, Drumul Sarii, nr. 39, sector 5

Numar de telefon: 0760 689 422; E-mailrazoare@boemclub.ro

Boem Club Dorobanti

Locatie: Bucuresti, str. Intrarea Bitolia, nr.65, sector 1 (zona Piața Dorobanți)

Numar de telefon: 0761 786 601; E-maildorobanti@boemclub.ro

*Programarile si inscrierile se fac telefonic

Cat dureaza o lectie de pian si cum se desfasoara?

Durata unei lectii de pian este de 50 de minute, timp in care profesorul de pian se concentreaza pe partea de predare a tehnicii si interpretarii instrumentale.

Lectiile de pian sunt completate de workshop-uri de teoria si istoria muzicii, care se tin de 2 ori pe saptamana, cate 2 ore pentru grupuri de 5-10 persoane, separat pentru copii si adulti, in vederea completarii cunostintelor muzicale care va sunt necesare pentru a putea canta la pian. Aveti posibilitatea sa optati pentru unul dintre cele 2 workshop-uri, in functie de programul dumneavoastra.

Orele de pian sunt individuale si personalizate in functie de cunostintele in domeniul muzicii si nivelul muzical al fiecaruia.

Facilitati Boem Club

Boem Club ofera lectii de pian, chitara, vioara, violoncel, canto, tobe, saxofon, clarinet si educatie muzicala pentru prescolari, tuturor celor pasionati de muzica. Lectiile sunt individuale (profesor – elev) si au o durata de 50 de minute.

Toti cursantii care opteaza pentru cursuri de muzica in cadrul Boem Club pot participa in mod gratuit la workshop-urile saptamanale de teoria si istoria muzicii. Aceste workshop-uri au ca scop completarea informatiilor oferite de profesori la orele de instrument cu notiuni de baza de teorie si istorie a muzicii. Ele au o durata de 2 ore si sunt structurate in functie de varsta si nivelul de pregatire al participantilor.

Boem Club pune la dispozitia cursantilor sai materiale educationale, suporturi de curs, precum si posibilitatea de a studia individual utilizand instrumentele clubului, in baza unei programari prealabile.

Nu exista o perioada predefinita pentru inscrierea la cursurile de muzica. Deoarece Boem Club isi desfasoara activitatea pe tot parcursul anului, inclusiv in perioada verii prin programele de scoala de vara, inscrierile la cursurile de pian pot fi facute oricand, la sediul nostru sau printr-un apel telefonic.

Orarul scolii este unul permisiv, programarile lectiilor putand fi facute oricand in intervalul 9 – 21, de luni pana duminica. Pentru a economisi timp, membrii aceleiasi familii isi pot programa lectiile in paralel sau succesiv. De asemenea, in cazul in care se opteaza pentru mai multe instrumente, lectiile pot fi programate in aceeasi zi.

Lectiile sunt predate de profesori de muzica cu o vasta experienta solistica si didactica. Modalitatea de predare a lectiilor de pian difera in functie de fiecare cursant in parte, astfel incat si cele mai dificile notiuni sa poate fi asimilate cu usurita. Impreuna cu profesorii, intreaga echipa Scolii de Muzica Boem Club se remarca prin promtitudine, eficacitate si amabilitate.

Boem Club Alba Iulia din str. Chiparosului nr. 36 este amplasat intr-o vila in apropierea Pietei Alba Iulia. Intr-un ambient prietenos, insotitorii au la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, carti si reviste, pentru ca timpul petrecut sa fie cat mai placut.

Boem Club Razoare din Drumul Sarii nr. 39 se afla in zona Razoare, intr-o vila cocheta si spatioasa.

Boem Club Dorobanti se afla situat in Intrarea Bitolia nr. 65, intr-o vila eleganta, cu multe sali spatioase si rafinat amenajate.

Toti cursantii Boem Club au posibilitatea de a participa la manifestarile culturale organizate periodic de club: spectacole, concursuri, preselectii, toate cu caracter muzical.