lectii-de-muzica-pagina-principalabloglectii-de-muzica-lectii-de-pianlectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

 

De ce sa alegeti Scoala de Muzica Boem Club pentru educatia dumneavoastra muzicala?

 

 

  • Pentru ca Boem Club este prima si cea mai mare Scoala privata de Muzica din Romania, avand o experienta de succes in lectiile de muzica: avem numeroase premii la concursurile de specialitate, atat pentru amatori cat si pentru profesionisti. Numai in primele 6 luni ale anului 2013 Boem Club a castigat peste 20 de premii
  • Avem 3 sedii in Bucuresti: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti, (deci il puteti alege pe cel care va este cel mai aproape) si program 7/7.
  • Avem o echipa tanara, dinamica, profesionista, care si-a demonstrat de-a lungul timpului deja eficienta si profesionalismul.
  • Sustinem atat lectii de muzica de grup (lectii de canto, lectii de chitara, lectii de pian, lectii de vioara, lectii de violoncel), cat si cursuri de muzica individuale (cursuri de canto, cursuri de chitara, cursuri de pian, cursuri de vioara si cursuri de violoncel), in limba romana sau in limba engleza, indiferent de nivelul muzical, asadar puteti alege lectiile care va sunt cel mai la indemana.
  • Aveti saptamanal inclus in pachetele de lectii individuale bonus lectiile de teoria si istoria muzicii.
  • Va oferim posibilitatea de a exersa la sediile noastre, in intervalele orare cand nu sunt cursuri programate.
  • Avem instrumente muzicale si aparatura de calitate.
  • Organizam auditii de clasa trimestrial la sediile noastre si concerte semestrial. Mai multe detalii aici.
  • Deoarece de peste 5 ani, saptamanal, peste 300 de cursanti urmeaza cursurile scolii noastre de muzica, fiind multumiti de calitatea acestora. Avem cursanti care urmeaza cursurile scolii noastre cu aceeasi pasiune si placere, de peste 4 ani.
  • Pentru ca Boem Club este reperul pietei lectiilor de muzica private, reper la care se raporteaza ceilalti actori din piata, Scoala de Muzica Boem Club fiind lider pe acest segment, prin calitate, profesionalism si responsabilitate.

Echipa Boem Club este o echipa tanara, formata din profesionisti care se adreseaza tuturor cursantilor si amatorilor de muzica cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

 Ce spun cursantii nostri despre noi

„Cu bucurie imi exprim multumirea si recunostinta pentru echipa minunata de la Boem Club. Oameni minunati, atmosfera de familie, zambete incurajatoare si amabilitate neconditionata – aceasta ar fi o descriere sumara a mediului in care ajungi atunci cand treci pragul acestei case. Cel mai bun barometru pentru mine este fiica mea Karina, in varsta de 12 ani, care din prima zi a indragit acesti oameni (toti acesti oameni – nu as putea sa fac nominalizari), incat a trebuit s-o conving (dupa 5 ore), ca e timpul sa mergem acasa. Asa cum bine se stie, acolo unde este un cadru adecvat progresele nu se lasa prea mult asteptate. Cu sinceritate o spun – pentru noi faptul ca am ajuns in aceasta familie este un mare castig si va multumesc pentru asta.”
CRISTINA GANEA
Profesie:CONTABIL

„Am fost foarte placut impresionata de Spectacolul „Poveste de Iarna”, sincer. M-am atasat de loc si de atmosfera si mi-a facut o deosebita placere sa particip la cele doua concerte la care am fost. Vorbind strict de lectiile pe care le urmez (canto), acestea se desfasoara profesionist si intr-un mediu foarte placut. Ca o concluzie, recomand Boem Club oricui doreste nu doar sa ia lectii de muzica, ci si sa traiasca atmosfera de muzician. Keep up the good work, va doresc mult succes si sa nu renuntati niciodata sa faceti lucrurile cu inima.”
Silvia DABOVEANU
Profesie: Consultant

„Am gasit la Boem Club ceea ce speram. Muzica intr-o atmosfera calda, apropiata de copii, dar profesionista. Profesori de pian tineri care ii fac pe copii sa isi doreasca sa revina. Cel putin noua asa ni s-a intamplat. La inceput a fost dorinta mea, acum fetita mea vine ca isi doreste ea…Restul tine si de sarguinta si talentul fiecaruia… Dar sigur, aceste ore speciale vor ramane in sufletul lor. Eu asa imi doresc. Multumim Boem Club si multumim Norei!
Luminita CHIRIAC
Profesie: Economist

„Consider ca Boem Club este o scoala de muzica autentica, cu profesori dedicati si foarte rabdatori cu micutii cursanti. Sunt foarte multumite de performantele fiicei mele la pian. Meritul este si al profesorului care, pe langa talent a dat dovada de daruire si pricepere dar si multa randare. Fiica mea astepata cu nerabdare orele de pian in special pentru a se intalni cu doamna profesoara. In general, in ceea ce priveste personalul scolii Boem Club nu pot decat sa felicit manageriatul pentru alegerile facute. “
Stela ALISTAR
Profesie:Avocat