lectii-de-muzica-pagina-principalalectii-de-muzica-despre-noibloglectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

Lectii de pian pentru toate varstele

Lectiile de pian pentru cei cu varsta de 4-5 ani sunt concepute astfel incat copiii sa aiba posibilitatea sa experimenteze si sa exploreze muzica impreuna, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si arta de a canta la pian. Acest program include cantat din gura, cantat la pian, activitati ritmice, reproduceri de sunete.

Programul de lectii de pian creat special pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6-7 ani are in vedere dorinta naturala a acestei varste pentru invatare intr-o atmosfera recreativa si prietenoasa.

Pentru programul de lectii de pian dedicat celor cu varsta peste 8 ani am avut in vedere si posibilitatea de a invata piese la 4 maini adaptate varstei lor, precum si invatarea unor parti muzicale melodioase, care sa le sporeasca placerea de a canta la pian.

Programul de lectii de pian pentru adulti va ajuta sa cititi si sa cantati muzica de stiluri diferite; acorduri de baza, recunoasteri de sunete, teorie si armonie.

In toate programele de lectii de pian includem posibilitatea invatarii improvizatiilor creative si experiente de ansamblu: acompaniament, muzica de camera. Lectiile de pian ofera posibilitatea citirii la prima vedere, recunoastere si reproducere de sunete si fragmente muzicale, teorie, tehnica pianistica, repertoriu, improvizatie si armonie.

Cumpara un pian sau o pianina acustica de la Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania!

Cursuri de pian Scoala de Muzica Boem Clublectii de pian Bucuresti

Cursuri de pian Boem Club BucurestiLectii de pian pentru adulti Boem Club

Cursuri de pian pentru toate nivelurile

Cursurile de pian destinate incepatorilor au in vedere introducerea acestora in lumea muzicii prin invatarea elementelor de baza despre notele muzicale, ritm, prezentarea modalitatilor de producere a sunetului la pian si prezentarea instrumentului, a impartirii claviaturii, precum si invatarea unor melodii in concordanta cu nivelul cursantului.

Cursurile de pian pentru cei de nivel intermediar urmaresc dezvoltarea cunostintelor muzicale si diversificarea repertoriului cursantului, imbunatatirea cunostintelor teoretice despre muzica, invatarea unor noi procedee de tehnica si interpretare instrumentala.

Cursurile de pian pentru avansati au drept scop aprofundarea notiunilor despre muzica in general si despre pian in particular in toate aspectele sale.

Conditia esentiala de participare la aceste cursuri de muzica pe care trebuie sa o indeplineasca orice participant la orele de muzica in general si la cele de pian este aceea de a avea disponibilitatea si placerea de a canta la un instrument muzical, de a asculta muzica si de a participa la tot ceea ce inseamna crearea unui act artistic.

Pentru imagini din cadrul lectiilor vizitati pagina galerie foto lectii de pian. Pentru secvente din cadrul orelor si spectacolelor vizitati pagina demo lectii de pian.

Toti cei care iubesc muzica sunt invitati sa participe la orele de pian, concepute special pentru amatorii de muzica!

 

Stefan Condeescu, Premiul de Excelenta la pian la doar 6 ani

Stefan este dovada faptului ca talentul nu tine cont de varsta, ci de pasiunea si dragostea pentru arta. A intrat in familia Boem Club de aproximativ doi ani de zile, cand a facut cunostinta atat cu chitara, cat si cu pianul. La scurt timp a decis ca modalitatea cea mai oportuna de a se exprima este prin intermediul pianului. De atunci si pana acum progresele sale au fost remarcabile.
In decursul anului 2011 Stefan a participat la doua concursuri destinate tinerilor pianisti. Astfel, in luna mai, Stefan s-a remarcat in cadrul Concursului National de Pian „Friends of the Piano”, unde a reusit sa impresioneze juriul format din personalitati ale muzicii romanesti prin modul in care a cantat la pian. La o distanta de doar cateva luni, Stefan reuseste sa cucereasca inca un premiu important in cadrul celei de-a noua editii a Festivalului „Prietenii Muzicii”. La competitie au participat copii din intreaga tara, cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, care studiaza pianul fie in invatamintul de stat, fie in cel particular. In ciuda unei astfel de concurente, Stefan a reusit sa obtina Premiul de Excelenta pentru categoria 6 ani.
Fara indoiala, ascensiunea oricarui pianist se datoreaza pasiunii, talentului, determinarii, insa in egala masura implicarea profesorului indrumator isi pune amprenta asupra evolutiei muzicale. Inca de la prima intalnire, intre Stefan si Eleonora Andrei, profesor pian, s-a infiripat o stransa legatura de prietenie. Nora, asa cum ii spun prietenii cursanti, a vazut in Stefanut acea sclipire care trebuia valorificata. Dand dovada de un acut simt al observatiei, Stefan a impresionat in mai multe situatii. Dupa doar cateva lectii de pian, in timp ce astepta inceperea cursului, copilul a reusit sa detecteze o modificare de tonalitate a unei piese interpretate de catre profesoara sa la pian.
Mai mult, cu ocazia concertului aniversar Boem Club desfasurat in luna februarie 2011, in timp ce cursantii erau incercati de emotiile primei aparitii pe scena, Stefan isi punea probleme la care putini interpreti s-ar fi gandit. Spectacolul concert a avut loc in sala de spectacole a Centrului National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti unde intr-un cadrul select cursantilor le-a fost pus la dispozitie un pian electric. Ca un adevarat profesionist, Stefan nu s-a lasat prada tracului si inainte de inceperea concertului a dorit sa se asigure ca orice situatie neplacuta are o rezolvare. Recunoastem, nu ne asteptam ca un copil, la frageda varsta de 6 ani, sa intrebe cum va canta in cazul in care curentul va fi intrerupt iar pianinia electrica nu va mai functiona. Din fericire niciun eveniment neasteptat nu a avut loc, iar Stefan a putut impresiona inca o data publicul prin prestatia sa.
Spectacolul concert „Poveste de Iarna” din decembrie 2011 a reprezentat inca o incununare a talentului micului interpret. Pe langa trofeul daruit de Boem Club, Stefan a beneficiat de simpatia si aplauzele unui public numeros.
Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sprijine cat mai mult tinerii si copiii talentati care isi doresc cu adevarat sa studieze muzica si sa faca performanta. Este si cazul lui Stefan, care a primit bursa de studiu Mici interpreti din partea Boem Club, ca rasplata pentru performantele sale si, in acelasi timp, ca sprijin pentru un viitor cat mai stralucit in arta pianului.