lectii-de-muzica-pagina-principalalectii-de-muzica-despre-noilectii-de-muzica-lectii-de-pianlectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demobloglectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

Recomandari pian

De ce pianul?

Pianul este un instrument la care fiecare s-a gandit cel putin o data ca ar fi interesant, frumos, cool sa stie sa cante. Spre deosebire de alte instrumente, unde satisfactiile cantatului vin intr-o perioada mai lunga de timp, datorita procedeelor mai complexe de formare a sunetului, care se deprind mai greu, la pian se poate invata intr-un timp relativ scurt interpretarea unor melodii simple, dat fiind mecanismul mai usor de formare a sunetului la acest instrument.

Pe cei care doresc cateva notiuni introductive despre aceste instrument ii informam ca acestea se pot invata usor, iar celor care au aptitudini pentru acest instrument, rabdarea consecventa si placerea de a studia mai aprofundat la pian le spunem ca pot ajunge sa interpreteze piese mai complexe din muzica scrisa pentru pian.

Oricare ar fi cazul dumneavoastra, cantatul la pian reprezinta o modalitate placuta de relaxare si de petrecere a timpului liber atunci cand ai ca hobby muzica.

Despre pian

Cuvantul „pian” este prescurtarea cuvantului „pianoforte”, provenit din italiana.

Pianul face parte din grupul instrumentelor cu coarde, primul sau stramos fiind monocordul cu clape (sec.al-XII-lea), un instrument care prin adaugarea de clape a fost transformat apoi in clavicord. Ulterior a aparut clavecinul care a avut o claviatura mult mai dezvoltata decat antecedentii sai si care a fost utilizat o buna perioada de timp, insa a fost detronat de instrumentul numit astazi in mod general „pian”, datorita posibilitatilor extinse ale acestuia de a raspunde mai multor cerinte si exigente ale interpretilor, care treptat au preferat folosirea acestuia in detrimentul primului;ulterior, clavecinul a picat in desuetudine si compozitorii au inceput sa compuna partituri pentru pian.

Astazi clavecinul este folosit mai cu seama in muzica baroca.

Boem Club Pianos, dealer piane Perzina pentru Europa de Est,

a participat la NAMM Show in California

Boem Club Pianos, dealer Perzina pentru Europa de Est, alaturi de dealerii Perzina America a fost prezent in perioada 19-22 ianuarie la Targul NAMM Show din California, S.U.A.

Perzina a participat la acest eveniment cu un stand impresionant de piane. “La NAMM Show, unul dintre cele mai mari targuri de muzica din lume care are loc anual la Anaheim, California, Standul Perzina a fost unul dintre cele mai vizitate standuri de producatori de piane, pianele Perzina fiind in permanenta testate de catre dealeri, pianisti si persoane interesate de achizitionarea unui pian. Ne-a bucurat acest lucru, deoarece este o reconfirmare a calitatii pianelor Perzina si a aprecierii deosebite a acestora, de catre persoanele din domeniu, pe piata din America”, Claudia Atanasoae, Boem Club Pianos.

Brandul Perzina este unul cu o lunga mosternire in arta producerii de mari piane, incepand din 1871. Pianele si pianinele Perzina sunt comparabile din punct de vedere al calitatii cu unele dintre cele mai de elita si prestigioase branduri de piane si pianine din lume, dar la jumatate sau o treime din pret. Pianele Perzina sunt produse in propria fabrica, care poate gazdui toate etapele de productie ale unui pian. 300 mestesugari experti lucreaza metodic pentru a produce aceste instrumente construite manual si care se livreaza in intreaga lume.

Fondat in 1901, NAMM insemna la inceput Asociatia Nationala a Comerciantilor de Instrumente Muzicale. Cu timpul a evoluat de la o asociatie nationala intr-una internationala incluzand printre membrii sai companii comerciale, distribuitori, afiliati si fabrici.

NAMM Show este un eveniment anual organizat in S.U.A., descris de organizatori ca fiind cel mai mare targ din lume pentru producatorii din industria instrumentelor muzicale. Evenimentul se desfasoara in fiecare an in ianuarie, in orasul Anaheim din California.

Urmatoarea editie a show-ului NAMM va fi in perioada 25-28 ianuarie 2018, la Anaheim Convention Center.

Demo testare pian Perzina: https://www.youtube.com/watch?v=Ms5DVEiLn3M&feature=youtu.be

Despre Boem Club Pianos

Începând cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare şcoală de muzică privată din Bucureşti, şi-a extins oferta de servicii, spre zona de vânzări de instrumente muzicale şi a deschis cel mai mare magazin de piane şi pianine acustice din România, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul s-a deschis ca urmare a încheierii parteneriatului între compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda şi Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care deţine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine şi cca. 150 de piane cu coadă.

Pentru detalii suplimentare:
0723 772 048

office@boemclub.ro

http://boemclub.ro/vanzari-piane-si-pianine-acustice/

namm-show-perzina-pianos

stand-perzina-at-namm-show

 

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2014, sarbatorita prin 2 concerte si peste 500 de invitati!

Marti, 24 iunie 2014

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost sarbatorita sambata, 21 iunie 2014, la Teatrul ActdinBucurestiprin intermediul a 2 concerte in cadrul carora au cantat la pian, chitara, vioara, saxofon, clarinet sau cu vocea, peste 130 de interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 50 de ani si au participat peste 500 de invitati.

Cele doua concerte – Gala Excelentei in muzica si „Muzicieni in devenire” – au marcat incheierea anului scolar si inceperea cursurilor de muzica ale Scolii de Vara Boem Club.

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica au fost premiati cu diplome si trofee cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate exceptionale la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Clubau obtinut peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Copiii au primit si premii constand in tabere de vara, vouchere discount la achizitionarea de instrumente si accesorii muzicale, carti cu jocuri, atlase, soft-uri educationale, abonamente la cursuri sportive, articole cu design muzical de la urmatorii Parteneri ai evenimentului: Progressive Sports, Book Land,Music and More, Editura All, Piticlic, Clubul Sportiv Olimpic Triumf.

Profesori din cadrul Scolii de Muzica Boem Club au interpretat piese dintr-un repertoriu complex la pian si vioara, cover-uri si duete cu vocea sau au prezentat momente de improvizatie de inspiratie Jazz la pian, chitara si cu vocea.
Am marcat deschiderea Scolii de Vara Boem Club prin Gala Excelentei in Muzica, o festivitate, speram noi, de bun augur pentru proaspetii inscrisi la cursurile Scolii de Vara din acest an, care sa ii incurajeze sa investeasca timp si efort in educatia lor muzicala pentru a ajunge sa cante cat mai curand ca premiantii din Gala. Vom organiza aceasta festivitate de premiere anual, pentru tinerele talente care ne-au ales ca alternativa educationala pentru lectiile de muzica. Prin intermediul numeroaselor premii castigate de catre copii la concursuri este recunoscuta si apreciata calitatea cursurilor noastre de muzica”,a declarat Claudia ATANASOAE, Director Boem Club.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014). Școala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.

Partenerii celor doua evenimente au fost::Muzeul National George Enescu, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Magazinul Picioru’ Gras, Progressive Sports, Tymbark, Music and More, Bella Rosa, Editura ALL, Book Land, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Ambasad’or Play, PitiClic, Sacose.com si Squashmania.ro.

Evenimentul s-a bucurat, de asemenea, de sustinerea a numerosi parteneri media: Sapte Seri, Radio Itsy Bitsy, www.suntparinte.ro, www.orasulm.eu, www.copilul.ro, Revista Finante si Afaceri, www.ziare.com, PR Wave, Ziua News, www.clopotel.ro, Agentia de presa AMOS News, www.autentici.ro, www.b24kids.ro, www.bestmusic.ro, Agentia de presa AGERPRES, Ziarul Bursa, Cotidianul Ultima Ora, www.gokid.ro, www.mamicamea.ro, www.melc-codobelc.ro, www.macmackids.ro, www.nineoclock.ro, Senso TV si www.copiisimamici.ro.

 lectii de muzica boem club

cursanta vioara Boem Club cantand in cadrul concertului Boem Club

elev clasa chitara cantand in cadrul unui concert Boem Club

cursuri de canto Boem Club

concert Boem Club Teatrul Act

Bucuresti, 24 Iunie, 2014

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Scoala de Muzica Boem Club in parteneriat cu Muzeul National “George Enescu” promoveaza in cadrul “Galei Excelentei in Muzica la Boem Club” si al Concertelor “Muzicieni in Devenire” Expozitia “George Enescu – promotor al copiilor-minune”!

Vineri, 20 iunie 2014

Sambata, 21 iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club promoveaza in parteneriat cu Muzeul National “George Enescu” in cadrul “Galei Excelentei in Muzica la Boem Club” si al Concertelor “Muzicieni in Devenire” Expozitia “George Enescu – promotor al copiilor-minune”. Atat Concertele “Muzicieni in Devenire”, cat si “Gala Excelentei in Muzica la Boem Club” se vor desfasura la Teatrul Act, Bucuresti (Calea Victoriei nr. 126), in intervalul orar 9:00 – 18:00.

Cei care vor participa maine la cele doua evenimente marca Boem Club vor putea admira exponatele proiectului “George Enescu – promotor al copiilor-minune”. Realizata cu sprijinul prof. univ. dr. Viorel Cosma, expozitia va prezenta publicului fotografii si documente din arhiva Muzeului National “George Enescu” si din colectiile particulare Viorel Cosma, Valentin Gheorghiu si Sanda Brediceanu.

Ulterior, expozitia va putea fi admirata pe parcursul Scolii de Vara la sediul Boem Club Dorobanti (Intrarea Bitolia nr. 65).

“Prin acest parteneriat, Scoala de Muzica Boem Club sprijina initiativa Muzeului Enescu de a face cunoscut publicului larg si mai ales copiilor interesati de muzica, documente si fotografii inedite din colectiile mentionate. Copiii si adultii care participa la cursurile noastre de muzica vor fi astfel mai aproape de Enescu, de muzica romaneasca si de ceea ce reprezinta ea”, a declarat Claudia ATANASOAE, Director Educational si de Dezvoltare al Scolii de Muzica Boem Club.

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica Boem Club vor fi premiati cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate remarcabile la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au castigat peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Gala Excelentei in Muzica Boem Club este primul spectacol din cadrul Concertelor „Muzicieni in devenire”, urmand apoi o suita de mini-concerte ale cursantilor Scolii de Muzica Boem Club. Concertele „Muzicieni in devenire” reprezintă incheierea unui an scolar de succes si inceputul Scolii de Vara Boem Club. Scoala de Muzica Boem Club va avea portile deschise si pe durata verii deruland Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014) – programul ideal pentru petrecerea timpului liber intr-un mod creativ pentru toți pasionatii de muzica.

Expozitia George Enescu - Promotor al copiilor-minune

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Concertul „Scoala de Muzica”, transpunerea muzicala a activitatii Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza sambata, 22 iunie, la Teatrul Act din Bucuresti, cel de-al saselea concert marca Boem Club, care se va intitula „Scoala de Muzica”. Spectacolul face parte din Campania „Iesi la un cantec?” lansata in luna mai de Boem Club si are ca scop sprijinirea si incurajarea demersurilor muzicale ale copiilor, tinerilor si adultilor iubitori de muzica, indiferent de varsta si nivel de pregatire. Prin acest concert, Boem Club trece in revista rezultatele muzicale ale celor care au ales deja sa „iasa la un cantec”, spre a ii incuraja pe toti iubitorii muzicii sa incerce aceasta activitate deosebita.

Concertul „Scoala de Muzica” va reuni aproximativ 100 de interpreti si peste 400 de spectatori, cursanti copii si adulti ai Scolii de Muzica Boem Club, care vor incanta auditoriul cu piese interpretate la pian, chitara, vioara si cu vocea. Interpretii care vor urca pe scena au varste cuprinse intre 3 ani si 50 de ani si o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni si ajunge, in cazul unora dintre ei la cativa ani, insa toti au in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Programul concertului va cuprinde in afara momentelor solo, momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru doua chitare, voce si chitara, piese de pian la patru maini, precum si momente muzicale prezentate de profesorii Boem Club. Ritmurile vor fi, de asemenea, variate, de la muzica clasica pana la dance, pop, R&B, rock.

Boem Club organizeaza periodic manifestari culturale cum ar fi concerte, preselectii, auditii, concursuri, in vederea sustinerii si promovarii muzicii si talentelor muzicale la orice varsta sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”. Pana la acest moment, in cei 3 ani de activitate, au trecut pragul celor doua sedii ale Scolii de muzica Boem Club peste 1.500 de persoane care si-au dezvoltat prin intermediul cursurilor scolii abilitatile muzicale.

Campania „Iesi la un cantec?” din cadrul careia face parte acest concert urmareste atragerea cat mai multor persoane dornice sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea impreuna cu prietenii, colegii, fratii, in cadrul lectiilor de muzica de grup Boem Club.
Partenerii de pana acum in cadrul spectacolului „Scoala de Muzica” sunt: Agentia de presa Amos News, Good Agency, Radio Romania Muzical, Revista Arhitext, Teatrul Ion Creanga, Libraria Bastilia, www.sfatulparintilor.ro si www.suntparinte.ro.

Despre Boem Club

Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de muzica Boem Club ofera lectii de muzica intr-un cadru placut si avand un program generos, de luni pana duminica intre 09:00 – 21:00, inscrierile putand fi facute oricand pe parcursul anului la numarul de telefon 0760 689 422 sau la office@boemclub.ro.

Ploaie cu premii pentru cursantii Boem Club la Concursul National de Interpretare pentru Pian „Talente Implinite”!

Sambata, 25 mai, toti cei 5 cursanti Boem Club participanti la Concursul National de Interpretare pentru Pian „Talente Implinite” au reusit performanta de a lua fiecare cate un premiu la aceasta competitie importanta pentru mici pianisti. Ricardo Olaru a luat premiul I la categoria de varsta 7 ani, Daria Azoitei – premiul III la categoria de varsta 12 ani, Dragos Balan – mentiune la categoria de varsta 12 ani, Razvan Mihai Dumitrache – mentiune la categoria de varsta 8 ani si David Cinca – mentiune la categoria de varsta 6 ani.

Concursul National de Interpretare pentru Pian „Talente Implinite” a fost organizat de Colegiul National de Muzica „George Enescu” din Bucuresti in memoriam Prof. dr. muzicolog Doina Anca Luiza Paron – Floristean. Competitia a reunit elevi cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani, care studiaza pianul fie ca instrument secundar in liceele si scolile de muzica, fie ca instrument optional in sistem particular. Concursul s-a desfasurat intr-o singura etapa, iar repertoriul a cuprins doua piese la alegere, din literatura pianistica, avand o durata cuprinsa intre 2 si 10 minute.

Boem Club si-a propus ca in acest an sa participe la cat mai multe competitii de muzica pentru a continua testarea pregatirii muzicale a cursantilor sai si pentru a demonstra ca si intr-o scoala particulara de muzica se poate invata muzica la un nivel ridicat, si chiar de performanta.

Prin intermediul acestor numeroase premii obtinute la Concursul „Talente Implinite” si la concursurile anterioare din acest an si din anii trecuti, Boem Club isi consolideaza pozitia de lider pe piata scolilor de muzica particulare din Bucuresti.

Despre Boem Club

Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Pentru detalii suplimentare:

Denisa Petrean – PR Specialist
Mobil: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
www.boemclub.ro

 

Premiul I pentru o cursanta Boem Club la Concursul National „Cei mai mici pianisti”

Cursanta Scolii Particulare de Muzica Boem Club, Daria Azoitei, Clasa de pian – Profesor Raluca Voinea, a obtinut vineri, 10 mai, premiul I la sectiunea pian solo, categoria de varsta – 12 ani, 2 ani de studiu  – la Concursul National „Cei mai mici pianisti”, editia a XII-a.

Concursul a fost organizat de Scoala Gimnaziala de Arte „Iosif Sava” din Bucuresti si s-a adresat prescolarilor din gradinitele de stat si particulare si din cluburi ale copiilor si elevilor claselor I-XII din scolile de cultura generala, care studiaza pianul in particular. Repertoriul a cuprins doua piese la alegere, diferite ca stil, forma si caracter.

Cursanta Daria Azoitei va primi ca premiu din partea Scolii Particulare de Muzica Boem Club un voucher cu 4 lectii de muzica, deoarece Boem Club doreste sa incurajeze si sa sprijine cursantii talentati care isi incearca cunostintele acumulate in cadrul unor competitii de inalt nivel.

Premiul I obtinut de cursanta Daria Azoitei si celelalte premii obtinute de ceilalti cursanti Boem Club la alte concursuri de profil reprezinta pentru Scoala de Muzica Boem Club o recunoastere a ei ca institutie de invatamant particular de calitate pe piata scolilor particulare de muzica din Bucuresti.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala.
In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare – Eroilor) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Cursantii Boem Club premiati la Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru pian “Brave Claviaturi”

Doi cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, Maria Alexandra Alexe si Ricardo Olaru, au castigat 3 premii la Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru pian “Brave Claviaturi”. Cursanta Maria Alexandra Alexe, Clasa Profesor Raluca Voinea, a luat premiul I la categoria ei de varsta si premiul special pentru muzicalitate, iar Ricardo Olaru – Clasa Profesor Georgiana Mirica – premiul II la categoria lui de varsta.

Concursul a avut loc sambata si duminica, 30 martie – 31 martie, si a reunit participanti care studiaza pianul ca instrument optional/principal la scoli, licee de muzica sau in sistem particular.

Repertoriul cursantilor a cuprins una sau doua piese din literatura pianistica romaneasca, avand o durata cuprinsa intre 2 si 10 minute si au fost interpretate din memorie.

Pentru ca Scoala de Muzica Boem Club doreste sa incurajeze astfel de initiative menite sa solicite manifestarea talentului prin prisma spiritului de competitie, le va oferi celor doi cursanti drept recompensa cate un voucher cu 4 lectii de muzica.

Premiile obtinute de cursantii sai reprezinta pentru Scoala de Muzica Boem Club un pas important in dezvoltarea si in recunoasterea ei ca institutie de invatamant particular de calitate in peisajul bucurestean.

Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Denisa Petrean – PR Specialist
Mobil:  0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
www.boemclub.ro

 

Lectiile de muzica din copilarie imbunatatesc auzul la maturitate

 

Copiii care urmeaza lectii de muzica au, la maturitate, auzul mai bine conturat, chiar daca studiul instrumentului a fost stopat la un anumit punct.

Persoanele care au invatat sa cante la un instrument in timpul copilariei sau adolescentei sunt mai receptive la sunete complexe; procesul de a asculta o conversatie intr-un vagon cafenea sau tren zgomotoase le este usurat, au spus cercetatorii.

Chiar si cei care au practicat muzica pentru doar unu sau cinci ani, in perioada copilariei, au aratat o imbunatatire notabila fata de cei care nu au facut niciodata acest lucru, creierul avand o buna capacitate de a procesa sunetele.

Desi studiile anterioare au aratat ca muzica are un impact semnificativ asupra creierului nostru, noul studiu este primul care demonstreaza ca efectele sunt vizibile chiar si la multi ani dupa ce hobby-ul a fost abandonat.

Profesorul Nina Kraus de la Universitatea Northwestern din Illinois, care a condus studiul, a spus: “Toate aceste studii [anterioare] au fost realizate la persoanele care, la momentul testarii, inca perfomau la un instrument.

Este pentru prima data cand s-a demonstrat, in scenariul cel mai tipic, faptul ca in cazul in care cineva a studiat un instrument pentru un numar de ani in copilarie, iar apoi s-a oprit, aceasta instruire prealabila are un efect de lunga durata asupra modului in care sistemul nervos raspunde la sunete.”

Pentru studiu au fost folositi electrozi pentru a masura activitatea creierului a 45 de voluntari cu varsta de pana in 31 de ani, in timp ce audiau opt sunete complexe, fiecare incluzand o serie de frecvente diferite.

Cu toate ca nu s-a testat in mod direct auzul participantilor, cei cu un anumit nivel de pregatire muzicala au avut un raspuns mai puternic la sunetul auzit. Acestia au fost mult mai eficienti in a identifica cea mai joasa frecventa a sunetului, element esential in ascultarea si intelegerea muzicii si a discursurilor, cu precadere in conditii de zgomot puternic.

Profesorul Kraus, a declarat: “Bazandu-ne pe ceea ce stim deja despre modul in care muzica influenteaza creierul uman, studiul certifica faptul ca lectiile de muzica, urmate chiar si pe termen scurt, pot influenta capacitatea de ascultare si invatare, pe tot parcursul vietii.”

Deducem de aici faptul ca, fie si doar cativa ani de muzica, confera avantaje aupra modului in care percepem sunetele in fiecare situatie de comunicare, in diverse situatii, cum ar fi spatiile zgomotoase.

Nu s-au inregistrat diferente semnificative intre participantii care au renuntat la studierea unui instrument dupa o perioada de la 1 la 5 ani si cei care au continuat studiul pana la 11 ani, desi abilitatile muzicale tind sa scada cate putin in timp.

Oamenii de stiinta pregatesc deja un al 2 lea studiu cu scopul de a afla daca studierea unui instrument anume influenteaza creierul uman in mod diferit, experimentul dorind sa verifice daca beneficiile sunt prezente si la o varsta matura.

Sursa: http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/9490108/Childhood-music-lessons-improve-hearing-in-adults.html#

 

Parteneriat intre compania Kawai si Scoala de Muzica Boem Club

 

Reprezentantii Boem Club au avut o intalnire cu presedintele Kawai, domnul Hirotaka Kawai, in urma careia s-a incheiat un parteneriat prin care Boem Club va utiliza in sediile sale pentru lectiile de muzica instrumente Kawai, datorita calitatii sunetului acestora, fiabilitatii si atentiei acestei renumite marci pentru detalii. Intalnirea a avut loc la sediul companiei Kawai Musical Instruments, reprezentata in Romania de Gabriela Saidufis, directorul companiei GG&SS Impex, importator pentru pianele Kawai in Romania.

Kawai este una dintre cele mai mari firme producatoare de piane din intreaga lume. Compania a fost fondata in anul 1927 in Japonia si incepand de atunci cautarea excelentei fiecarui pian a devenit pentru Kawai un scop in sine. Fiecare instrument Kawai este produs din cele mai fine materiale si realizat cu maiestrie si cu sprijinul ultimelor inovatii tehnologice. Fiecare pian de concert Kawai este atent testat si reglat dupa procesul de fabricare in camera unica surda de la Kawai. Presedintele fondator, Hirotaka Kawai, a declarat: «La Kawai, atingerea perfectiunii nu este doar un ideal, ci o datorie». Instrumentele Kawai pot fi ascultate in majoritatea marilor salil de concerte din lume.

Din aceste considerente, Scoala de Muzica Boem Club a achizionat deja un pian Kawai de concert si o pianina Kawai, urmand ca pe viitor sa-si completeze seria de instrumente pe care le pune la dispozitia cursantilor sai atat in cadrul lectiilor, cat si in cadrul orelor de studiu gratuit pe care le ofera si cu alte instrumente Kawai.

Infiintat in 2009, Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala. Boem Club este singurul club de muzica din Bucuresti care beneficiaza de doua sedii in Bucuresti, in doua zone mari ale orasului: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).

 

Date de contact:

www.boemclub.ro
Tel: 0760 689 422
office@boemclub.ro

 

A inceput Scoala de Vara Boem Club!

cursuri pe timpul verii la Scoala de Muzica Boem Club

Boem Club lanseaza la Scoala de Vara 2012 lectiile de muzica de camera

 

cursuri de muzica Boem Club

 

Scoala de Vara Boem Club 23 iunie-9 septembrie 2012

 

Scoala de vara Boem Club

Cursantii Scolii de Muzica Boem Club, premiati la Festivalul Pro Piano-Romania

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost reprezentata cu succes de catre trei dintre cursantii sai in cadrul Festivalului “Prietenii Muzicii/ Pro Piano-Romania”, eveniment organizat in perioada 8-10 iunie in cadrul Liceului Dinu Lipatti.
Festivalul a adunat copii talentati din toata tara, cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani.Micii artisti de la Boem Club au facut inca o data dovada talentului lor si au demonstrat tuturor celor care au venit sa ii vada ca desi urmeaza cursurile de pian de doar cativa ani, pot interpreta piese grele, care necesita ore intregi de studiu, atat cu profesorul cat si individual.

 

Impartirea participantilor in cadrul festivalului s-a facut pe grupe de varsta iar Scoala de Muzica Boem Club a fost reprezentata de catre 3 copii extrem de talentati, care au mai participat si la alte concursuri, aducand premii importante in palmaresul scolii: Roberta Mitache, in varsta de 6 ani, Stefan Condeescu, 6 ani si Ana Maria Radu, in varsta de 9 ani.
Participantii au fost recompensati cu Diplome de Excelenta, Diplome de Merit, Diplome de Onoare, precum si premii speciale. Toti cei trei reprezentanti ai Scolii Boem Club au primit Diplome de Excelenta, acestea fiind si cele mai importante premii acordate in cadrul festivalului.

 

Succes al cursantilor Boem Club la Concursul „Friends of the Piano”

Scoala de Muzica Boem Club a fost reprezentata cu succes in cadrul concursului „Friens of the Piano”,  de catre 4 copii talentati, care au si castigat de altfel premii importante in cadrul acestui eveniment.

Concursul desfasurat pe data de 10 mai 2012, a adunat copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 18 ani, care studiaza pianul in invatamanul particular, in cadrul cluburilor sau in sistem particular.
Pentru ca Scoala de Muzica Boem Club doreste sa incurajeze astfel de initiative menite sa solicite manifestarea talentului prin prisma spiritului de competitie, a sprijinit inscrierea si participarea cursantilor sai in cadrul acestui eveniment.

Cu toate ca studiaza de relativ putin timp pianul, cursantii Boem Club au reusit sa impresioneze juriul, obtinand premii importante in cadrul concursului.
Asadar, Ana Maria Radu, in varsta de 10 ani, a obtinut premiul I la categoria doi ani de studiu, Roberta Mitache, in varsta de 6 ani, a castigat premiul II la categoria un an de studiu, Larisa Pintican, de 8 ani, a luat premiul III la categoria doi ani de studiu si Stefan Condeeescu, in varsta de 6 ani a obtinut premiul III la categoria doi ani de studiu.

Pentru Boem Club, obtinerea acestor premii reprezinta un pas important in dezvoltarea scolii ca si institutie, precum si in atingerea unui obiectiv important precum formarea deprinderilor  muzicale la copii si tineri.

Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care ofera tuturor celor doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau preferinte muzicale, posibilitatea de a fi initiat in tainele studierii instrumentelor muzicale de catre profesori experimentati, absolventi de Conservator, adevarati profesionisti care stiu sa transforme o lectie intr-o experienta de neuitat.
Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii in Bucuresti: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).
Pentru mai multe informatii sau inscriere la lectiile de muzica Boem Club, accesati www.boemclub.ro.

Bucuresti
14 mai 2012

Laura Manescu. Drumul de la hobby la performanta este pavat cu note muzicale

Lectii de pian Scoala de Muzica Boem Club

Laura este unul dintre cei mai vechi si in egala masura valorosi cursanti ai Boem Club. A inceput frecventarea cursurilor de muzica imediat dupa deschiderea scolii, fiind atrasa intr-o prima faza de studiul pianului. Intr-o lume a vitezei, a problemelor cotidiene, Laura a gasit oaza de relaxare in muzica.

In fiecare miercuri ii este rezervat un pian, acelasi cu care s-a familiarizat inca de la primul contact cu muzica. Laura este deja de-a casei, parte a familiei clubului. A participat la toate spectacolele si concertele organizate de Boem Club, implicandu-se activ in initiativele cultural-educationale.

Dupa aproximativ un an de la inceperea lectiilor de pian, Laura a decis sa se intieze si in studiul chitarei, urmand in paralel cursurile la cele doua instrumente. Cu o mare sensibilitate si pasiune pentru arta frumosului, Laura dedica muzicii, saptamana de saptamana cate o dupa-amiaza. Evolutia sa de-a lungul timpului este evidenta, la ultimul spectacol organizat interpretand fara ezitari Tema penei, Impromtu Nr. 6 de Jan Sibelius, coloana sonora a filmului Forrest Gump.

Il indrageste pe Frederic Chopin, insa nu se teme sa abordeze si alti compozitori, in functie de piesele care ii trezesc sensibilitatea. Dorinta de a cunoaste nu se rezuma insa doar la partea interpretativa, Laura fiind un cusant interesat si de aspectele teoretice. Deoarece o adevarata cultura muzicala se cladeste prin imbinarea elementelor practice cu cele teoretice, Laura participa activ la workshop-urile de teoria si istoria muzicii.

Remarcandu-se ca o persoana exigenta cu ea insasi, dedica timp si interes muzicii in ciuda faptului ca o practica in timpul liber. Cu rabdare si pasiune, a progresat vizibil in a obtine un sunet de calitate, in frazarea muzicala, deci, in general, in interpretare. In contrast cu o profesie a stiintelor exacte, mai exact proiectant servicii informatice, Laura da dovada de un pronuntat simt artistic si de o sensibilitate remarcabila.

Continuand in aceeasi maniera, fara indoiala Laura va atinge un nivel pianistic foarte bun. Ambitia, timpul dedicat studiului, perseverenta, echilibrul, dorinta de cunoastere sunt ingredientele sigure pentru a transforma pasiunea in arta, elemenete pe care Laura le detine si le valorifica din plin.

Scoala de Muzica Boem Club la Neatza cu Razvan si Dani din 6 martie

Filmarea realizata de catre Ruxandra Luca si echipa Antenei 1 in cadrul Scolii de Muzica Boem Club va fi difuzata in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani de marti, 6 martie. Multumim pe aceasta cale Ruxandrei Luca si echipei Antenei 1, profesorilor Boem Club implicati in interviurile referitoare la cursurile de muzica desfasurate in cadrul Boem Club si cursantilor care au fost de acord sa fie filmati in timpul desfasurarii lectiilor de pian, chitara, canto, etc. sprijinind in acest fel realizarea acestui material despre cursurile de muzica din Bucuresti.


Recomandari concerte pian

Concert simfonic
Bucuresti, Joi 5 Aprilie 2012, 19:00 – 21:00
Filarmonica George Enescu, Sala mare

Orchestra simfonica a Filarmonicii “George Enescu”
Dirijor: Christian Badea
Solist: Epifanio Comis
Program
George Enescu – Preludiu la unison
Robert Schumann – Concert in la minor pentru pian si orchestra, op. 54
Antonin Dvorak – Simfonia nr. 7

Recital de pian
Bucuresti, Sambata 7 Aprilie 2012, ora 19:00
Filarmonica George Enescu, Sala mica

Giacomo Scinardo
Program
Wolfgang Amadeus Mozart
Sonata in do major, KV 330
Johannes Brahms
Variaţiuni pe o tema de Paganini (caietul I şi II)
Bach/ Busoni
Ciacona

 

Alice Sara Ott
Bucuresti, Sambata 24 Mar 2012, ora 19:00
Sala Radio (Societatea Romana de Radiodifuziune)

Radio Romania Muzical pregateste un proiect amplu al carui punct central este recitalul sustinut chiar in 24 martie 2012 la Sala Radio de pianista germano-japoneza Alice Sara Ott.
Alice Sara Ott face parte din acea generatie de tineri interpreti contemporani noua care desfasoara o cariera de invidiat la o varsta la care altii abia isi cauta drumul. Alice Sara Ott va implini anul acesta 24 de ani, dar este deja de 5 ani artist exclusiv al celebrei case de discuri Deutsche Grammophon pentru care a inregistrat 5 albume si sustine regulat concerte in intreaga lume, de la varsta de 16 ani. Alice Sara Ott canta la pian de la varsta de 3 ani si o face cu pasiune iesita din comun, pentru ca, considera ea, „muzica merge dincolo de cuvinte si sunt atatea lucruri in muzica pe care nu le poti descrie. Muzica iti da atata libertate si spatiu ca sa fii diferit. Fara muzica m-as simti incompleta, handicapata.”
Pentru prima oara la Bucuresti, Alice Sara Ott va interpreta in programul pe care-l propune la Sala Radio lucrari de Wolfgang Amadeus Mozart (Variatiuni KV 573 pe o tema de Duport), Franz Schubert (Sonata D 840 in Do major) si Modest Musorgski (Suita „Tablouri dintr-o expozitie”).

Recital de pian: Festivalul Flamenco Clasic si Noile Genuri
Sambata, 24 Martie 2012, 19:00 – 21:00
Filarmonica George Enescu
Sala mare

Jorge Federico Osorio
In program: Padre Antonio Soler; Sonata in sol minor (Allegretto); Sonata  in re major  (Allegro); Sonata fa diez minor (Allegretto); Sonata in re bemol major (Allegro);

Isaac Albéniz:
Suite española:
Granada (Serenata)
Cataluña (Curranda)
Sevilla (Sevillanas)
Cadiz( Serenata)
Asturias (Leyenda)
Castilla (Seguidillas)
Aragon (Fantasia)
Cuba ( Notturno)
Manuel de Falla
Piezas españolas:
Aragonesa
Cubana
Montañesa (Paysage)
Andaluza
Enrique Granados
Danzas españolas:
No. 1 Allegretto
No. 2 Andante
No. 5 Andantino , quasi Allegro
No. 6 Allegretto, poco a poco accelerando

Filarmonica George Enescu
Duminica, 18 Martie 2012, 19:00 – 21:00
Concert simfonic
Sala mare

Orchestra Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti
Dirijor: Horia Andreescu
Solist: Vinicu Moroianu
Program
Ludwig van Beethoven
Concertul nr. 3 pentru pian şi orchestra
Piotr Ilici Ceaikovski

Recital cameral
Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 19:00 – 21:00
Filarmonica George Enescu, Sala mica
Ansamblul de fagotisti “Acolade”
Orban Godri, Gabriel Sava, Laurentiu Darie, Adam Simniceanu
Solista
Yumika Nozaki – nai
La pian
Luminita Berariu

In program lucrari de: N. Rota, A. Popp, W. Jurmann, P. Schickele, G. Corrie, M. Morris,
F. Churchill, C. Dumitrescu, M. Lacalle, A. Martinez, V. Jianu, A. Piazzolla.

 

Stagiunea de marti seara
Marti, 22 Noiembrie 2011, 19:00 – 21:00, Sala mica a Ateneului

 

Va concerta Angelica Mihaela Postu.

In program: Franz Schubert – Sonata in la minor, op. posth 143

Claude Debussy – Poisson d’or (Images 2)

George Enescu – Sarabanda din Suita op. 10, nr. 2

Serghei Rahmaninov – Variatiuni pe o tema de Chopin in do minor, op.22

Coproducator: Radio Romania Muzical.

                                            ~~~~~  ●  ~~~~~

Ten Tors Orchestra in premiera la Ateneul Roman

Marti,  22 Noiembrie 2011, ora 19:00

Ateneul Roman

 

Ansamblul britanic Ten Tors Orchestra, sub bagheta dirijorului Simon Ible, va concerta in premiera la Ateneul Roman, marti, 22 noiembrie 2011, ora 19.00, alaturi de importanti solisti romani: Ladislau Csendes – viola, Alexandru Matei – percutie, Sorin Rotaru – percutie si Florian Mitrea – pian.

Program:
Wolfgang Amadeus Mozart – Divertisment in Re major, K136
John Ireland –  Concertino Pastorale
Doina Rotaru – Umbre pentru viola, 2 percutionisti si 15 instrumente cu coarde
George Enescu – Doua intermezzi pentru orchestra de coarde Op.12
Wolfgang Amadeus Mozart – Concert pentru pian si orchestra, nr.12 in La major K 414
Edward Elgar – Serenada pentru coarde op. 20 in mi minor

 

Scoala de muzica Boem Club intampina venirea primaverii

cu reduceri la pachetele de cursuri de muzica

 

In perioada 1-8 martie 2012, Scoala de muzica  Boem Club acorda reduceri de 10% pentru toti cei care vor achizitiona pachete de lectii de muzica in aceasta perioada. Reducerile sunt valabile si pentru voucherele cadou pe care Boem Club le-a creat special pentru cei care doresc sa ofere cadouri speciale persoanelor dragi din viata lor.

 

La Boem Club, toti cei care doresc sa profite de discount-ul acordat in  perioada 1-8 martie, pot alege intre cursuri de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari sau ore de cor. Toate cursurile de muzica se adreseaza tuturor varstelor (atat adulti cat si copii), sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale si de preferintele fiecarui cursant in parte. Mai mult, pentru ca toti cei care trec pragul Scolii de muzica Boem Club sa dobandeasca intr-un timp cat mai scurt notiunile de baza ale studierii unui instrument sau ale cantatului cu vocea, Boem Club le ofera posibilitatea de a participa saptamanal, gratis, la un workshop de teoria si istoria muzicii, menit sa sustina cursantul din punct de vedere al cunoasterii muzicala teoretice.

 

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care ofera tuturor celor doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau preferinte muzicale, posibilitatea de a fi initiat in tainele studierii instrumentelor muzicale de catre profesori experimentati, absolventi de Conservator, adevarati profesionisti care stiu sa transforme o lectie intr-o experienta de neuitat.

Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii in Bucuresti: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).
Pentru mai multe informatii sau inscriere la lectiile de muzica Boem Club, accesati www.boemclub.ro.

 

 

 Cadouri muzicale de Valentine’s Day la Boem Club

Boem Club, prima scoala de muzica din Bucuresti care se adreseaza amatorilor si iubitorilor de muzica, indiferent de varsta, vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Ziua Indragostitilor.

Astfel, in perioada 9-14 februarie 2012, Boem Club ofera un discount de 10% celor care achizitioneaza pachete cu lectii de muzica. Cei interesati pot alege intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel si educatie muzicala pentru prescolari. Toate cursurile de muzica de la Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale cursantilor. Lectiile se desfasoara intr-un ambient placut, sub indumarea unor profesori absolventi de Conservator, care au experienta pedagogica atat cu copii, cat si cu adultii.

Indiferent ca este vorba de acorduri de muzica clasica, pop, rock, jazz, blues, profesorii Boem Club vor face o experienta din fiecare lectie de muzica, astfel incat cei care trec pragul Boem Club sa fie multumiti de rezultatele obtinute si sa patrunda in tainele muzicii cu dreptul.
Pentru ca experienta acumulata la lectiile de muzica sa nu fie una pur teoretica, Boem Club organizeaza periodic spectacole, concerte si auditii la care cursantii au ocazia sa faca o demonstratie a talentului lor si a informatiilor acumulate la cursuri, in fata prietenilor, a familiei si a tuturor celor care vin sa ii asculte cantand.

Pentru a beneficia de discount-ul oferit, cei interesati se pot inscrie telefonic, la nr 0735 641 594 sau pot trimite un e-mail la adresa office@boemclub.ro.

“Am initiat aceasta campanie de discount-uri cu ocazia diferitelor sarbatori:  Ziua Copilului, Sfantul Nicoale, Ziua Indragostitilor, pentru ca ne dorim sa aducem aproape de muzica toate categoriile de persoane, indiferent de varsta, si sa facilitam accesul la arta si muzica pentru un numar cat mai mare de cursanti. De altfel, misiunea Boem Club este ca prin activitatea educational-culturala pe care o intreprinde sa ajute la cresterea calitatii vietii oamenilor din Bucuresti.”Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Despre Boem Club
Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care ofera cursuri individuale si personalizate de muzica, tuturor celor care isi doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau de genul muzical preferat.
In acest moment, Boem Club are doua sedii: Sediul Alba-Iulia, situat in Str. Negoiu, nr.11, sector 3, si Sediul Razoare, situat in Str. Sergent Nutu Ioan, nr.25, sector 5.

 

 

Scoala de muzica Boem Club, un reper in viata muzicala din Bucuresti

Anul 2011 a fost unul cu foarte multe succese pentru Boem Club si noutati pentru cursanti. In 2011 au fost infiintate orele de educatie muzicala pentru prescolari, echipa educationala a fost marita la numarul de 12 profesori, iar numarul concertelor, auditiilor si al initiativelor educational-muzicale Boem Club a crescut. Tot in anul 2011, a fost deschis cel de-al doilea sediu Boem Club din Bucuresti, in zona Razoare, sector 5, iar echipa administrativa a fost marita la 6 persoane.

Daca dupa primul an de activitate, peste 250 de cursanti au trecut pragul Boem Club, pana la sfarsitul anului 2011, numarul persoanelor care au urmat cursurile acestei scoli de muzica a ajuns la 1000. Norocosul cursant cu numarul 1000 a primit un voucher cu 4 lectii gratuite la un instrument la alegere intre pian, chitara, vioara, violoncel sau canto.

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, introduse in grila de actvivitati a Boem Club in 2011, s-au adresat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si s-au desfasurat pe grupe de 2-3 ani si  4-5 ani. Lectiile au avut in vedere dezvoltarea muzicala a copiilor prin joc, comunicare si activitati de grup, fiecare grupa fiind formata din maximum 5 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara.

In ceea ce priveste rezultatul orelor de curs din cadrul acestei scoli, in 2011 au fost organizate doua concerte de amploare, marca Boem Club: “Lectia de muzica” (12 februarie) si “Poveste de iarna” (10 decembrie), exclusiv pentru cursantii Boem Club. In cadrul celor doua spectacole peste 100 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club, au incantat auditoriul prin acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea.

„Am fost foarte placut impresionata de Spectacolul „Poveste de Iarna”, sincer. M-am atasat de loc si de atmosfera si mi-a facut o deosebita placere sa particip la cele doua concerte la care am fost. Vorbind strict de lectiile pe care le urmez (canto), acestea se desfasoara profesionist si intr-un mediu foarte placut. Ca o concluzie, recomand Boem Club oricui doreste nu doar sa ia lectii de muzica, ci si sa traiasca atmosfera de muzician. Va doresc mult succes si sa nu renuntati niciodata sa faceti lucrurile cu inima”, a marturisit una dintre cursantele Boem Club.

Pentru anul 2012, Boem Club si-a propus sa introduca noi instrumente muzicale de studiu (precum trompeta, flaut saxofon, clarinet, oboi, percutie), lectii de muzica de camera si sa organizeze cat mai multe concerte si auditii deschise. Tot anul acesta, Scoala de muzica Boem Club va organiza preselectii lunare pentru un cor profesionist de copii. De asemenea, numarul profesorilor care predau in cadrul Scolii Boem Club va creste de la 12 pana la 20 de pedagogi specializati in aria instrumentului lor, toti profesoriiselectati vor fi absolventi de Conservator.

„La numai doi ani de cand Boem Club si-a inceput activitatea, prin profesionalismul de care da dovada in fiecare zi, prin calitatea cursurilor si serviciilor oferite de catre echipa sa, prin responsabilitatea si respectul cu care trateaza fiecare cursant, Boem Club a reusit sa devina un reper pentru piata lectiilor de muzica din Bucuresti. Datorita varietatii cursurilor oferite, a numarului de cursanti care ne-a trecut pragul, Boem Club este, fara indoiala, liderul scolilor de muzica private din Bucuresti. Acest succes se datoreaza in intregime echipei unite, tinere, dinamice si valoroase a Boem Club, care, prin activitatea sa, a facut posibil ca Boem Club sa devina intr-adevar „locul unde incepe muzica”, pentru multi iubitori de muzica din Bucuresti. ” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

Un voucher gratuit pentru cursantul Boem Club cu numarul 1.000!

Boem Club a ajuns la impresionantul numar de 1.000 de cursanti care i-au trecut pragul in cei 3 ani de cand si-a deschis portile. Fericitul cursant cu numarul 1.000 va primi cadou din partea Boem Club un voucher cu 4 lectii de muzica, la un instrument la alegere, la unul dintre cele doua sedii Boem Club.

Lectiile de muzica Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia si dureaza 50 de minute/lectie. Cursantul cu numarul 1.000 poate opta pentru lectii de pian, chitara, violoncel, vioara, canto sau educatie muzicala.

Pe langa cele 4 lectii de muzica castigate, castigatorul va putea participa la 4 workshop-uri gratuite de teoria si istoria muzicii, care se desfasoara in fiecare saptamana, pe grupe, in functie de varsta si nivelul cunostintelor: incepator, intermediar si avansat. Lectiile de teoria si istoria muzicii ii sunt utile oricarui cursant care studiaza un instrument pentru completarea cunostintelor muzicale si pentru obtinerea unui progres vizibil.

Prin acest gest Boem Club doreste sa-si recompenseze cursantii pentru fidelitatea, devotamentul si seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul timpului in cadrul acestei scoli de muzica.
Anul acesta Boem Club va continua sa-si premieze cursantii fideli si norocosi. Cu prilejul cursantilor cu numarul 1.500 si 2.000 vor fi acordate alte vouchere cu lectii gratuite de muzica.

“Suntem extrem de fericiti pentru ca am ajuns la acest numar considerabil de cursanti si speram ca numarul lor va creste in continuare, pentru ca noi depunem acelasi efort si aceeasi pasiune ca la inceput in a le oferi persoanelor care vin la noi increderea, sprijinul si calitatea de care au nevoie pentru a intra in lumea muzicii”, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club.

Infiintat in 2009, Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala. Boem Club beneficiaza de doua sedii in Bucuresti, in doua zone mari ale orasului: sediul din Str. Negoiu nr. 11 (zona Piata Alba-Iulia – Blvd. Decebal) si sediul din str. Serg. Nutu Ion nr. 25 B (zona Razoare – Drumul Taberei, vis-a-vis de Sphera Building Center).
Pentru mai multe informatii sau inscriere la lectiile de muzica Boem Club, accesati  www.boemclub.ro.

 

Boem Club a sarbatorit prin muzica implinirea a doi ani de activitate

 

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adrseaza tuturor amatorilor de muzica, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala,  a sarbatorit implinirea a doi ani de activitate, printr-o serie de concerte sustinute de catre cursantii scolii.

Concertele, reunite sub titlul „Poveste de Iarna”, au avut loc sambata, 10 decembrie, la Teatrul Act din Bucuresti. La aceste spectacole au participat peste 300 de spectatori, persoane de toate varstele, care au avut placerea sa audieze interpretii Boem Club.

Cei peste 60 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club,  au incantat auditoriul prin  acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea.

In cadrul acestor concerte au delectat publicul prin intrepretarile lor cursanti a 10 dintre profesorii Boem Club. Cu o echipa formata din 18 persoane, Boem Club a reusit sa organizeze o serie de concerte de neuitat pentru toti cei prezenti in sala.

Interpretii care au urcat pe scena in cadrul evenimentului „Poveste de Iarna” au o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni, si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani. Cu totii impartasesc pasiunea si dragostea pentru muzica si datorita acestui fapt Boem Club este si ramane pentru multi dintre ei, locul unde incepe muzica.

„Evenimentul prin care am celebrat doi ani de activitate a reprezentat incununarea eforturilor  noastre de a aduce muzica mai aproape de oameni, de a fi un reper muzical pentru toti cei care isi doresc sa  invete sa cante.  Suntem mandri ca in acesti doi ani ne-am dezvoltat din toate punctele de vedere, dovada acestui fapt  fiind chiar nivelul pieselor pe care cursantii nostri le pot interpreta acum la pian, chitara, vioara sau vocal. Ne bucuram ca Boem Club a devenit in doar doi ani cea mai cunoscuta si importanta scoala de muzica particulara din Bucuresti.” Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club

 

Burse de studiu pentru copiii talentati la Boem Club

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica de toate varstele, vine in sprijinul copiilor talentati la muzica, prin acordarea de burse de merit.

 

Dupa ce anul trecut Boem Club a acordat  bursa de studiu „Mici interpreti” pentru o perioada de un an de zile Anei Maria Radu, o fetita talentata si cu multa pasiune pentru studiul pianului, anul acesta, Stefan Condeescu, in varsta de 7 ani, a primit din partea Boem Club o bursa de studiu pentru o perioada de 6 luni, perioada 15 septembrie-15 martie. Bursa include posibilitatea de a participa la cursurile de pian, teoria si istoria muzicii saptamanal.

Prin acordarea acestor burse de studiu in domeniul muzicii, Boem Club doreste sa sprijine cat mai multi tineri si copii talentati, care isi doresc cu adevarat sa studieze muzica si sa faca performanta in muzica. Totodata, toti copiii care sunt selectati bursieri vor avea ocazia sa participe la spectacolele, auditiile si concertele organizate de Boem Club, unde vor urca pe scena in calitate de interpreti. De asemenea, ei vor lucra alaturi de profesori cu experienta, absolventi de Conservator, dedicati profesiei care isi doresc la randul lor sa sprijine copiii talentati in dezvoltarea pe plan muzical.

 

„Boem Club intentioneaza sa implice cat mai multi copii care iubesc arta, in tainele muzicii si sa isi continue misiunea de a fi un reper educational  muzical important pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante. Prin acordarea de burse de studiu unor copii cu adevarat talentati in studiul instrumentelor, consideram ca ne aducem contributia la incurajarea cat mai multor parinti in a-i implica pe copiii lor in activitati cultural-educationale, care vor contribui intr-o maniera pozitiva la conturarea personalitatii lor ulterioare.”Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

Mos Nicolae aduce reduceri la lectiile de muzica ale Boem Club

Boem Club vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Mos Nicolae, prin acordarea unui discount de 10% la achizitionarea unui pachet de lectii de muzica, tuturor celor care se inscriu pe data de 6 decembrie 2011.
Toti iubitorii si amatorii de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala pot alege intre: lectii de pian, lectii de chitara, lectii de canto, lectii de vioara, lectiie de violoncel, precum si lectii de educatie muzicala pentru prescolari. Toate cursurile de la Boem Club
sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile fiecarui cursant in parte. De asemenea, cursantii care opteaza pentru unul dintre pachetele cu lectii de muzica de la Boem Club pot avea oportunitatea de a participa gratuit, in fiecare saptamana la un curs de teoria si istoria muzicii.

Pentru ca muzica innobileaza si dezvolta sensibilitatea si creativitatea, consideram ca lectiile de muzica sunt un dar deosebit pentru cei dragi, fie copii sau adulti.

 

Scoala de Muzica Boem Club deschide un nou sediu in zona de vest a Bucurestiului

Incepand cu data de 1 noiembrie 2011, Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, deschide un nou sediu  in zona Razoare. Cursurile de muzica se vor desfasura intr-o vila cocheta si primitoare, vis-a-vis de Sphera Building Center.

Inscrierile se pot face oricand, deoarece toate cursurile de muzica ale Boem Club sunt individuale si personalizate in functie de abilitatile muzicale ale fiecarui cursant. Programul Boem Club este unul generos, cursurile avand loc de luni pana duminica.

Cursantii vor putea opta, ca si pana acum, intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari, si cor, cursuri la care au ca bonus participarea la workshop-urile de teoria si istoria muzicii.
Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Boem Club o pot face sunand la numarul de telefon 0760 689 422, sau trimitand un e-mail la adresa office@boemclub.ro.

Noul sediu al Boem Club va avea sali elegante, dotate cu instrumente muzicale profesionale si aparatura de calitate, specifica fiecarui tip de curs. Insotitorii cursantilor vor avea la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, reviste si carti de specialitate pentru a petrece timpul cat mai confortabil si relaxant.

“Am infiintat in anul 2009 primul sediu al Boem Club din dorinta de a oferi tuturor amatorilor de muzica din Bucuresti, indiferent de varsta pe care o au, oportunitatea de a invata sa cante intr-un mediu organizat, deschis, cald si primitor. Acum, la doi ani de la deschidere, suntem mandri ca am reusit sa cream “locul unde incepe muzica”, pentru toti cei care doresc sa invete sa cante.  Prin calitatea cursurilor, profesionalismul si entuziasmul echipei, suntem mandri ca Boem Club a reusit sa fie lider pe piata lectiilor de muzica din Bucuresti.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

Sediul Răzoare

Locatie: Bucuresti, Str. Sergent Nutu Ion nr. 25 B, sector 5 (zona Razoare, vis-a-vis de Sphera Building Center)

 

Sediul Alba-Iulia

Locatie: Bucuresti, Str. Negoiu, nr.11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal)

E-mail: office@boemclub.ro
Mobil: 0760 MUZICA / 0760 689 422

*Programarile si inscrierile se fac telefonic

 


Încep înscrierile pentru lecțiile de muzica la Școala de Vară Boem Club

În perioada 15 iunie – 10 septembrie 2011, Boem Club va desfăsura cursurile de muzică ale școlii de vară. Pe lângă lecțiile de muzică clasice, în aceasta perioadă, cursanții vor putea opta pentru începerea și finalizarea unuia dintre modulele începători, intermediari sau avansați.

Înscrierile pentru aceste module se pot face în perioada 12 aprilie – 15 iunie. Cursurile de muzică se vor finaliza cu o audiție internă, pe data de 10 septembrie 2011, în urma căreia, cei care vor fi absolvit unul dintre module, vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv.

Cursurile de muzică ale Școlii de Vară Boem Club sunt destinate tuturor amatorilor de muzică, indiferent de vârsta pe care o au sau de pregatirea muzicală. Cursurile sunt individuale și personalizate, iar cursanții se pot înscrie la următoarele module: lecții de vioară, lecții de pian, lecții de chitară, lecții de violoncel, lecții de canto, pentru toate vârstele. Pe lângă aceste cursuri de muzică, special, doar pentru cei mici, există cursurile de educație muzicală preșcolari, care au loc pe grupe de vârstă: 2-3 ani și 4-5 ani și cor de copii, pentru vârstele 6-14 ani.

Imagini din cadrul cursurilor de muzică pot fi vizualizate la link-ul de mai jos: http://www.boemclub.ro/galerie-foto.html

„Prin intermediul lecțiilor de muzică ale Școlii de Vară Boem Club, dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care au o perioada mai puțin aglomerată vara, atât adulți, cât și copii și doresc să își dezvolte abilitățile muzicale în această perioadă. Cursurile de muzică ale Școlii de Vară Boem Club sunt o alternativă educațional-recreativă pentru perioada vacanței de vară, când copiii sunt mai puțin angrenați în activitățile școlare, iar adulții au ceva mai mult timp pentru activități recreative.” Claudia ATĂNĂSOAE, General Manager, Boem Club

București, 11 aprilie 2011

 

Discounturi la lectiile de muzica Boem Club de ziua copilului

 

Vino sa sarbatorim impreuna copilaria! Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Boem Club ofera discounturi  tuturor celor care opteaza pentru inceperea unui pachet de lectii de muzica.

Fie ca doresti sa daruiesti un cadou copilului tau, sau intentionezi chiar tu sa te initiezi in tainele muzicii, Boem Club ofera 10% reducere pentru orice pachet de lectii de instrument sau voce, tuturor celor care se inscriu la data 1 Iunie 2011. Deoarece muzica nu are varsta si pentru ca  fiecare dintre noi se pastreaza vie o parte a copilariei, dorim sa oferim acest cadou tuturor celor pasionati de muzica, indiferent de varsta sau nivelul de pregatire. Completeaza online formularul de inscriere sau contacteaza-ne telefonic, iar la achitarea primului pachet beneficiezi de discount.

Se poate opta pentru lectiile de pian, chitara, vioara, violoncel sau canto, iar pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani sunt puse la dispozitie cursurile de educatie muzicala pentru prescolari.

Bucuresti, 26 mai, 2011

 

Marele Premiu pentru cursantii Boem Club la Concursul National de Pian „Friends of the Piano”

Ana Maria Radu si Stefan Condeescu, cursanti ai Boem Club, au fost declarati castigatori in cadrul Concursului National de Pian „Friends of the Piano”,  desfasurat miercuri, 18 Mai 2011,  la Teatrul Act. Dupa nici un an de studiu, cei doi copii au reusit sa impresioneze juriul format din personalitati ale muzicii romanesti prin modul in care au cantat la pian.

 

Concursul „Friends of the Piano”, organizat de scoala Little London, s-a desfasurat la Teatrul Act, intr-un cadru select si s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse intre 4 si 18 ani care studiaza pianul in cadrul organizatiilor de muzica private, ca si activitate extra-curriculara. Concursul a avut drept scop oferirea unei alternative culturale de petrecere a timpului liber pentru copiii si tinerii de toate varstele, dar si crearea oportunitatii de manifestare a talentelor intr-un context inedit, care incurazeaja competitia.

Ana Maria Radu, castigatoarea Marelui Premiu al consursului si a premiului I pentru categoria la care a concurat, are 10 ani si este bursiera Boem Club din septembrie 2010, an in care, in urma unei preselectii de pian desfasurata de catre Boem Club, i s-a acordat bursa „mici interpeti”, care consta in lectii de pian, teoria si istoria muzicii gratuite in cadrul cublului, pe o perioada de un an

La fel ca si Ana Maria Radu, Stefan Condeescu, in varsta de 7 ani, castigatorul premiul III, urmeaza cursurile de pian ale Boem Club, la clasa profesoarei Eleonora Andrei.

„Este o adevarata placere pentru acesti copii sa cante la instrumentul lor preferat, pianul. Usurinta lor innascuta si motivatia interioara ii ajuta sa depaseasca orice obstacol cu entuziasm. Sensibilitatea lor se transforma in emotii creatoare cand se regasesc in fata pianului. Dupa spusele Anei: “Pentru mine emotiile nu s-au inventat!” Acum, cu aceasta participare incununata de succes, sunt de neoprit! Le uram succes si placerea de a canta sa nu-i paraseasca niciodata!” Eleonora Andrei, profesor pian, Boem Club

Cei  peste 40 de concurenti au fost jurizati de catre personalitati ale muzicii româneşti: Marta Baceanu, Horia Mihail, Dragos Calin.

„Ma bucura nespus de mult initiativa de a organiza un concurs de pian care se adreseaza celor dornici sa studieze acest instrument intr-un alt cadru. A fost o mobilizare de forte atat din partea organizatorilor, a elevilor care au cantat la un superb pian Steinway, cat si a profesorilor care le-au indrumat pasii. Felicitari Anei si lui Stefan, participanti din partea Boem Club, si doamnei profesoare Eleonora Andrei! Salut cu entuziasm aceasta initiativa atat de binevenita pentru participanti! La cat mai multe de acest gen!” Marta Baceanu, membru al juriului concursului „Friends of the piano”.

In ciuda varstei fragede, cei doi pianisti au trecut peste emotii si au impresionat prin calitatile lor muzicale. Nu este insa pentru prima data cand urca pe scena, ei remarcadu-se si in cadrul spectacolelor si auditiilor organizate de Boem Club.

„Speram ca premiile castigate de Ana Maria si Stefan sa fie doar inceputul unui lung sir de premii prin intermediul carora sa aratam tuturor ca Boem Club face diferenta in lectiile de muzica, prin standardele calitative deosebite pe care le are, si, este cu adevarat locul unde incepe muzica, datorita manierei personalizate si specifice de a tine lectiile de muzica, datorita echipei de profesionisti pe care o are, toti absolventi de conservator, profesori cu experienta, comunicativi, tineri, si entuziasti”, spune Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

 

 

Cadouri originale pentru ocazii speciale

 

Boem Club va ofera posibilitatea de a darui celor dragi un cadou unic: lectii de muzica pentru toate varstele, fie ca este vorba de chitara, canto, pian, vioara, violoncel. Este un cadou inedit de sarbatori, apreciat de cei care sunt amatori de muzica.

Lectiile de chitara, lectiile de canto, lectiile de pian, lectiile de vioara, lectiile de violoncel sunt cadouri originale pentru toate tipurile de ocazii.

Aceste lectii de muzica pot fi un cadou apreciat, inspirat si deosebit pentru cei care au placerea de a invata sa cante la un instrument; un cadou care consta in oferirea unui pachet de lectii de chitara, canto, pian, vioara sau violoncel este deosebit.

Cadourile muzicale sunt un altfel de cadou, iesit din sfera rutinei si a cadourilor comune, cu atat mai mult cu cat lectiile se tin intr-un ambient cald, placut, existand posibilitatea de a participa si la workshop-uri de teoria si de istoria muzicii pentru cei care doresc si o varianta interactiva si doresc sa aprofundeze tainele muzicii.

Mai multe detalii despre aceste pachete cadou puteti vedea aici.scoala de vara boem club bucuresti